Diensten

Keukens

Onze op maat gemaakte keukens komen uit eigen werkplaats. We kunnen alle designmogelijkheden met u bespreken en uw droomkeuken ontwerpen en realiseren.

...Lees meer »

Installatiewerk

Bent u op zoek naar een goed bedrijf voor het aanleggen van nieuwe installaties of onderhoud aan bestaande installaties, dan bent u bij VMF Limburg op het juiste adres.

...Lees meer »

Gespecialiseerd timmerwerk

VMF Limburg is gespecialiseerd in alle soorten timmerwerkzaamheden in en om het huis, standaard tot zeer luxe tuinhuizen. Door een goed georganiseerd bouwproces kunnen wij maximaal presteren op het gebied van bouwtijd, kwaliteit en efficiency. Heeft u nog vragen neem contact met ons op.

...Lees meer »

Onderhoud

Hoe is het gesteld met het metsel- en voegwerk? Is het dak nog in orde? Zitten de kozijnen nog wel strak in de lak en is de goot niet verstopt? Regelmatig onderhoud is noodzakelijk om uw woning in optimale conditie te houden, zodat de waarde van uw huis behouden blijft. Voor onderhoud...Lees meer »


Verbouw & aanbouw

Wilt u graag een grotere woonkamer of keuken ? Dan is wellicht een aanbouw of verbouwing voor u de ideale oplossing. Wij verzorgen voor u de complete aanbouw van graafwerk tot en met het dak, dit alles naar uw wensen.

...Lees meer »

Elektra aanleggen en installeren

Heeft u een nieuw stopcontact of groepenkast nodig ? Wilt u nieuwe verlichting laten aanleggen of andere elektra laten plaatsen? Dan bent u bij VMF Limburg aan het goeie adres.

...Lees meer »

Badkamer

Een badkamer verbouwen is een hele klus en het is belangrijk dat alles klopt. Wij kunnen uw badkamer verbouwen en verbeteren en compleet naar uw wens maken!

...Lees meer »

Interieurbouw

U kunt bij ons interieurbouwbedrijf terecht voor diverse interne aanpassingen. Hierbij kunt u denken aan de inrichting van uw huis, kantoor, winkel of showroom. Wij bespreken graag uw wensen met u en zorgen zo voor een oplossing op maat.

...Lees meer »

Restauratie & Renovatie

VMF Limburg voert regelmatig restauratie en renovatieprojecten uit, waarbij een woning of bedrijfspand wordt opgeknapt. Ook het herstellen en mogelijk deels vernieuwen van een bestaand pand behoort tot de mogelijkheden. Het pand gaat weer voldoen aan de huidige normen.

...Lees meer »

Airco Service

Wanneer u over een airco beschikt is het altijd belangrijk om deze op regelmatige basis te laten onderhouden. Maar VMF Limburg kan u ook adviseren bij de aanschaf van een nieuwe airco. Uw huis, scholen en kantoren zijn lekker koel met een airco.

...Lees meer »